Infrastructuur


Infrastructuurwerken, echt ons ding

Gemoco is al vele jaren een vaste waarde voor alle mogelijke infrastructuurwerken. Zowel voor overheidsopdrachten, private werken als waterwerken hebben wij de nodige ervaring, het juiste personeel en een uitgebreid machinepark. 

Een verzorgde afwerking, duidelijke afspraken, een vlotte samenwerking en respect voor tijd en budget dragen wij hoog in het vaandel. Ben je benieuwd hoe wij dit alles in de praktijk omzetten? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en laat je verrassen. 

Bedrijfsterreinen

Bedrijfsterreinen


Voor de bouw van je kantoor of bedrijfsgebouw is Gemoco de ideale partner. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en we denken graag mee over het totale concept, van de eerste schets tot de finale afwerking.

Openbare inrichting

Openbare inrichting


Grond-, funderings- en rioleringswerken voor openbare inrichtingen zijn een kolfje naar de hand van Gemoco. Met ervaren personeel, moderne machines en gedegen kennis van technieken en materialen wordt elk project met de grootste zorg uitgevoerd.

Schoolomgeving

Schoolomgeving


De specifieke aanpak voor de bouw van een schoolomgeving vind je bij Gemoco. Wij houden rekening met alle details en beschikken bovendien over een VCA-certificaat waardoor veiligheid van werknemers, scholieren en omgeving is gewaarborgd.

Verkavelingen

Verkavelingen


Voor de aanleg van verkavelingen biedt Gemoco een totaalconcept aan, met respect voor tijd en budget. Zowel grote als kleinschalige projecten worden efficiënt en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd.

Wegenbouw

Wegenbouw


Het aanleggen van wegen is een werk voor specialisten. Dankzij meer dan dertig jaar ervaring kan Gemoco elke karwei aan, rekening houdend met alle reglementeringen.

Woonomgeving

Woonomgeving


Bij de aanleg van een woonomgeving kan je op Gemoco rekenen voor het volledige project. Wij luisteren actief naar de noden, eisen en voorwaarden van de opdrachtgevers maar geven ook uitgebreid advies vanaf het prille begin.

Riolering & grondwerk

Riolering & grondwerk


De deskundigheid van Gemoco wordt erg gewaardeerd bij riolerings- en grondwerken. Dankzij de modernste machines wordt elk project, klein en groot, precies volgens schema afgewerkt. Daar kan je op vertrouwen.

Parkings & inritten

Parkings & inritten


Wij staan bij elk project garant voor een hoge kwaliteit van uitvoering. Dat geldt ook voor parkings en inritten. Die leggen we aan met oog voor detail en het grotere geheel. Uiteraard stipt volgens plan!

Bouwen met GEMOCO

Een zekerheid meer, een zorg minder.

Gemoco bouw en infrastructuur
Een vraag of vrijblijvende offerte? Contacteer ons.

GEMOCO nv
Oude Heidestraat 81
3740 Bilzen
BTW BE0434.525.059

T 089 41 52 80 - F 089 41 83 39