Jouw bouwproject begint hier


Een huis is meer dan een dak boven je hoofd. Een huis dient een thuis te zijn. Een thuis zonder zorgen waarbij al je idee├źn en wensen zijn uitgevoerd zoals jij het wil. Uiteraard binnen de afgesproken tijd en het beschikbare budget.

Gemoco staat garant voor een kwaliteitsvol bouwproject, van het prille begin tot de afwerking van de ruwbouw. Hiervoor hebben wij de juiste mensen in huis, helemaal opgeleid om jouw woondroom te realiseren.


Wil je bespreken hoe je als bouwheer zelf een bijdrage kan leveren? Neem vrijblijvend contact op en wij maken met plezier tijd voor jou.
woningbouw

Woningbouw


Modern of liever traditioneel? Op ons kan je bouwen. Vanaf het uitgraven van de kelder tot de afwerking van de ruwbouw zorgen wij voor de hoogste kwaliteit.

appartementen

Appartementen


Ook voor de bouw van appartementen hebben wij de juiste kennis en specialisatie in huis. Gemoco zorgt alvast voor de perfecte basis.

verbouwingen

Verbouwingen


Elke renovatie vraagt een andere aanpak. Het is belangrijk om dan beroep te doen op gekwalificeerd personeel. Vakwerk, expertise en ervaring zijn hier de sleutelwoorden.

Bouwen met GEMOCO

Een zekerheid meer, een zorg minder.

Gemoco bouw en infrastructuur
Een vraag of vrijblijvende offerte? Contacteer ons.

GEMOCO nv
Oude Heidestraat 81
3740 Bilzen
BTW BE0434.525.059

T 089 41 52 80 - F 089 41 83 39